pondělí 12. února 2018

Pondělní preview - The Undying (TT)


 V minulém týdnu nám Pondělní preview přineslo náhled na Resíkovskou polovinu nové krabice The Undying, naní je to ta druhá půlka z Ten Thunders. Toho pána uprostřed jsme už mohli vidět v poslední knize a já si pořád říkal, kam že bude patřit. Seznamme se s Minako Rei a Katashiro.



 Minako Rei je posledním přežívajícím členem Řádu rovnováhy, jehož úlohou bylo pronásledovat zkažené čaroděje, kteří používali svou magii k živení se dušemi rolníků, a využívajíc tuto energii k prodloužení života. Poté, co byl Řád zničen zrádcem Manosem, stala se cílevědomou při pronásledování Jiangshi a zlého Manos.
 Na stole je Minako Rei silou, se kterou je třeba počítat. Je schopna používat karmu, aby zpečetila osud jiných a způsobila jim zranění, které sama utrží. Možná nejvíce pozoruhodné je, že je schopna tvořit Katashiro, aby jí pomohli v její misi.
 Katashiro jsou papírové výtvory oživené kouzlem. Jsou schopni útočit okamžitě po jejich vyvolání či umístění, a jsou schopni se přeměnit v origami jeřáby aby se mohli přemístit jinam. Jako konstrukti a Oni si jistě najdou domov v řadě crew Ten Thunders.
 Tyto tři modely spojují síly s Wanyudo, plamenným kolem, aby konečně zahnali Manose a přinesli konečnou urovnání.

https://www.wyrd-games.net/news/2018/2/12/monday-preview-the-undying-part-two

Žádné komentáře:

Okomentovat