pondělí 19. února 2018

Pondělní preview - Grave Golem

 Je pondělí a tak i čas na další preview. Dnes je to opět artwork modelu z plánovaného boxu The Undying, Hrobový Golem (Grave Golem).


Grave Golem je v podstatě velký kus hřbitova, který byl oživen Resurrectionisti aby sloužil jako těžký bijec. Během bitvy může se Grave Golem propadnout do země a znovu se objevit o několik okamžiků později v polovině bojiště, ovšem za předpokladu, že je tam nějaká mrtvola u které se znovu složí. To, že se něco tak velkého může pohybovat tak rychle dovede překvapit golemovy nepřátele, z nichž mnozí skončí buď ubiti masivními Pěstmi z náhrobků nebo pohřbeni v sesuvu poškozené země a stažení kostěnými pažemi.

The Grave Golem is, essentially, a large chunk of graveyard that has been animated by the Resurrectionists to serve as a heavy enforcer. During battle, a Grave Golem can sink into the earth and reappear a few moments later halfway across the battlefield, provided that there is a corpse for the golem to form around. That something so large could move so quickly often comes as a surprise to the golem's enemies, many of whom end up either battered to death by its massive Tombstone Fists or buried in a landslide of corrupted earth and grasping skeletal arms.

Head over to the forums to discuss!!

Žádné komentáře:

Okomentovat