pátek 21. prosince 2012

VASSAL : Malifaux v1


Wyrd má pro nás v tomto předvánočním období další dárek. Každému je jasné, že tento čas je těžký pro všechny hráče. Všechny místní obchody a herny jsou zavřeny (tohle je spíš pro naše sousedy, že :-)). Kamarádi odjeli za svýma rodičema. Co tedy dělat, jak z toho ven?

Wyrd má řešení. Je jím nový Vassal modul jako spešl vánoční dárek. Vassal je software umožňující hrát dvěma hráčům proti sobě po internetu různé hry na základě zásuvných modulů, poskytne vám totiž vše co ke hře potřebujete. V případě Malifaux to je herní plán, karty, statistiky modelů. Vše co potřebujete je nainstalovat Vassal, do toho naroubovat Malifaux modul a už můžete rozjet Šarvátku s někým na druhém konci světa.Na Wyrdském fóru je už i sekce na vzájemnou domluvu šarvátek.

Jdu to ssossat a jsem na to velmi zvědav. Jestli v tom půjde hrát i jen proti sobě za dva gangy, bylo by to absolutně super. Dalo by se tak vyzkoušet jak váš vysněný či právě postavený gang funguje proti jiným, zvlášť když ve vašem okolí tyto modely nikdo nemá. Wyrd jede a já mu držím palce.

Download Vassal

Download Malifaux modul v1

Manuál

Fórum na Wyrdu


Žádné komentáře:

Okomentovat