pátek 21. prosince 2012

Throught the Breach při Konci světa 21.12.2012

   Ke dnešnímu dni, tedy 21.12.2012, se na Kickstarteru vybralo přes 183 000 $ a již brzy se dosáhne další bonusové mety, kterou je blok deníků postav a také zástěna pro Pána osudu (Fatemaster je wyrdovská obdoba Pána Jeskyně). Jelikož do konce projektu již mnoho času nezbývá a další meta je až na 250 000 $, myslím že je bonusům konec. I tak se toho ale nasbíralo dost. Každý kdo dá 125 $ dostane nyní místo obyčejných karet balíček v plastu pokud jste si ho zakoupili v setu, další balíček plastových kartiček navíc, a také jednu bonusovou plastovou figurku buď ženskou či mužskou. A to se vyplatí.

Další knihy na obzoru

   Díky velkému zájmu o samotné RPG již nyní autoři plánují další knihy z tohoto světa. Celkem by jich mělo být 8. Nebude chybět "Uvnitř Bayou" - objevte Bayou a tajemství Necropolis a vytvořte si postavu gremlina. Další knihou bude "Z nočních můr" - vše o původních obyvatelích a dalších hrůzostrašných postavách a místech, přičemž si budete moci vytvořit postavu Nezrozeného (Neverborn). Třetí knihou bude "V karanténě" - kniha o všem co potřebuje znát každý správný nekromant, včetně pravidel pro tvorbu různých sešívaných a oživených monster. Další knihy se mi ještě nepodařilo objevit, ale určitě se budou týkat dalších věcí a postav, které známe z figurek Malifaux. Na obrázku vedle máte uvedené počty stránek i formu v jaké to půjde na svět.

Personalizace figurek

   Byl odhalen nákres různých modifikací pro mužské postavy. Není to finálová podoba, ale dá se udělat pěkný obrázek o tom, co můžeme čekat. Samozřejmě s tím půjdou upravit i nové plastové figurky pro Malifaux a již tak na stole nebude potkávat spousty stejných modelů. Aspoň co se týče nepojmenovaných figur to bude bezva a moc se na to těším. A jsem velmi zvědav na podobu modifikací ženských modelů. A to ani nezmiňuji sprue pro Neverborn či Resurrectionist, kde to asi nebudou mít tak jednoduché.

Speciálka Kickstarteru - Zlomyslná panenka (The Wicked Doll)

   Panenka vyrobená z pytloviny a bavlny, ručně sešitá a pošitá knoflíkama ve stylu co kus to originál. Žádné dvě panenky nejsou stejné a každá má očíslovaný certifikát který dokládá její unikátnost. Navrhl ji profesor Noxweiler Berf a vyrobil Littie Dee Design. Tuto panenku dostane každý kdo do toho vrazí 225 $.

Tajné odměny

   Pokud utratíte 500 $, dostanete jednu z níže uvedených tajných odměn. A za každých dalších 250 $ dostanete jednu další.

# 1 - automatický vstup do kampaně na Gen Conu
# 2 - vaše postava se objeví v knize pravidel
# 3 - obdržíte Hannah profesionálně nabarvenou a vaši RPG knihu vám počmárá celý tým svejma podpisama

Hannad, Chief Freikorps Archievist


Úvod do RPG Through the Breach

   Díky níže uvedenému, skoro hodinovému, videu si dopřejete úvod do tohoto RPG. Na otázky na live chatu odpovídá Mack Martin. Moje angličtina však není tak dobrá abych z toho něco pobral, navíc tu hodinu tomu nemám čas věnovat. Pokud to někdo dá celý, hoďte prosím nějaké zajímavosti do komentu tohoto příspěvku. Díkes.




Musím říct, že se mi tenhle projekt zamlouvá víc a víc. Začínám o tom moc přemýšlet a to není dobré pro mou peněženku.

Žádné komentáře:

Okomentovat