úterý 12. července 2016

Nightmare box 2016 - The Wild Ones

 Wyrd každoročně vydává speciální modely v takzvané Nightmare edici, což jsou alternativní skuplty pro dříve vydané modely. V loňském roce to byl cirkus místo Colette Du Bois, letos je to alternativní starter Lucase McCabe z Guild, což je odměna za vítězství Gildy v Nythera eventu.
 Frajer na steampunkové motorce, doprovázený dalšími jezdci, kteří jsou místo v normálním starteru se vyskytujícím Wastrelům. Nutno podotknout, že je to skvělá volba. Gang doplňuje totem v podobě psa Luny a alter Sidira- Cherry Bomb.
 Vše vypadá na první pohled kulervoucně, při pohledu na rendery modelů už to taková hitparáda není. Pěší Rollins Black je jakoby o něco právě zakopl a jeho fousy mu vychází z pusy, to samé u modelu na motorce. Dále nohy Cherry Bomb jsou ploché jako by měla plechové rytířské nohavice a ne jen punčochy, jak je vidět na artworku. Luna je výborná, to samé sestry sestry Ramone jako Mounted Guard. I když, pokud k tomu budete chtít hrát Lone Marshalla nebo Pale Ridera, budou tam jako pěst na oko.
 Suma sumárum, vzhledově super modely s cool faktorem 10/10, ale jak bude ten gang hratelný se bude muset vyzkoušet.


Žádné komentáře:

Okomentovat