úterý 6. ledna 2015

Co nás čeká v Malifaux v roce 2015...

 Před nějakou dobou uniklo pár informací z pod pokličky Wyrdu a kdy je lepší čas na jejich opáčko než ze začátkem roku.
 Na co se tedy můžeme těšit:

- ke třetí vlně modelů vyjde kniha zahrnující nejen nové modely, ale i nové scénáře a hlavně KAMPANĚ ve stylu Mordheimu. O tom jsem od začátku snil a marně se snažil vymyslet nějaký systém jak toho docílit. Dle zdroje informací budeme v kampani začínat s Henchmanem, ze kterého se postupem času stane Master se vším všudy, který bude moci být jen jeden na každou crew. Za bitvu budeme dostávat kredity/zlaťáky na vylepšení modelů. Bude se prý hrát na jednotlivé etapy, rozdělené i na denní a týdenní cykly. Paráda, moc se těším.



- bude zveřejněno nových pět turnajových strategií:
   - Těžba- stejné jako Turf war s tím, že se bude marker pohybovat.
   - Narušování- stejné jako Reconnointer, ale počítat se budou jen modely co nejsou engaged.
   - Strážce skrýše- dva 50 mm markery na středové linii trochu více ke krajům. Pokud máte non-peon model do 2", máte 1 VP.
   - Lovec lebek- při zabití modely z něj vypadne navíc hlava/marker. Pokud seberete (1) interakcí jeden marker, máte 1 VP.
   - Odměna- dostanete body Odměny dle velikosti podstavce zabitého modelu. Kdo má na konci kola více těchto bodů, dostane 1 VP.

- kampaň a modely ze třetí vlny budou otevřeny k veřejnému testování v půlce ledna, stejně jako znovu oživení Avataři. prý ale budou fungovat jinak než koupitelný upgrade. Uvidíme.

- Wyrd vydá základní balení Malifaux pro dva hráče. Bude obsahovat 8 modelů,na každé straně Henchman, Enforcer a 2 minioni, všechno dosud nevydané modely. Samozřejmě zde budou pravidla, dva balíčky karet a výukový scénář, jež vás postupně dostane do pravidel hry.

Mno, máme se na co těšit.

zdroj

Žádné komentáře:

Okomentovat