čtvrtek 11. prosince 2014

Suchiro count as Shenlong

  Při přemýšlení s jakým gangem nastoupím do naší nové hradecké ligy jsem si usmyslil, že to bude někdo z frakce Ten Thunders. Tahle cháska mi učarovává vzpomínkami na kung-fu filmy z mého mládí. Doma již mám Mei Feng, ovšem ta je prý nejlépe hratelná jako master Arcanistů, můj pohled tedy padl na Shenlonga. A jelikož jeho gang ještě oficiálně nevyšel, musel jsem se podívat ke konkurenci.

 Bushido je figurkovka zaměřená na boje gangů staré Číny, k mému účelu tedy perfektní volba. Mezi modely se mi jako master nejvíce zamlouval model Sushira, mnicha s plínou přes půlku těla s pózou velice podobnou póze Shenlonga z artworku. Spolu s dalšími modely do gangu jsem jen jej zakoupil na elementgames a po začištění je všechny stříknul bílou základovkou.
Již jsem měl možnost použít ho ve hře a všichni, kteří si ho prohlíželi, tak mi ho chválili. Měl jsem tedy dobrou volbu a i když to není ofiko model, setká se se vřelým přijetím.
 Barevné schéma jsem volil dle již nabarveného Izamu. I zde tedy jsou bílé kalhoty a červené oblečení se zlatými doplňky.
Kůži jsem se snažil udělat co nejsvětlejší a ještě jsem ji malinko přelíznul hodně naředěnou žlutou a myslím, že efekt žluté kůže se celkem povedl. Malinko jsem bojoval s očima, nakonec to nějak dopadlo a už jsem se s tím nechtěl párat další hodinu.
 Musím říct, že model se barvil parádně a byl i vcelku rychle hotov. Už se těším na další model, kterým je Fitiaumua alias Sensei Yu.

4 komentáře:

  1. Pecka!! Jen se koukej naučit dělat tetování, protože ten volný prostor na hrudi, zádech, ruce si o to přímo říká! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. díky. a myslím že nějaký srdíčko nebo růžičku bych tam možná fláknout moh, to máš pravdu :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Super, jen škoda, že tady u nás nikdo hrát nechce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. si musíš spoluhráče nalákat... u Dregruga jsi úspěšný byl. zkus někoho obdarovat na vánoce ;-)

      Vymazat