pondělí 20. října 2014

Plast Craft Games dělá pro Wyrd

 Velká novinka. Španělská firma Plast Craft Games, vyrábějící PVC terény pro wargamig, bude dělat oficiální terénky a scenérie pro Wyrd a svět Malifaux. Což je jedna z mála věcí, která Wyrdu chyběla, vlastní řada terénů. Doposud si hráči museli vystačit s vlastní amatérskou výrobou nebo šáhnout ke konkurenci.     Na obrázku níže je náhled prvního terénku a asi každého hráče, speciálně u nás v HK, napadne: "Kurňa, proč hřbitov?!?" Ten přeci dělá každej, nemluvě o tom, že set od GW je opravdu povedený. Sám mám jeden doma, ve Valhalle jsou nabarvené dva sety, aby bylo na celý stůl. Navíc na tomhle nejsou nikde žádný  lebky, to není pravej hřbitov. Kdyby udělali radši westernové městečko, kus ulice s pojízdným prodejním vozíkem nebo Bayou bažiny s chatrčema, udělali by možná lépe. Doufejme tedy, že toto je jen první vlaštovka, která bude mít velkou prodejnost a díky tomu se dostane i na další scenérie. 
   Pokud vás zajímá, co ještě Plast Craft Games vyrábějí, mrkněte ==> http://www.plastcraftgames.com/en/. Již dělají pro Kensei, což je mlátička japonského stylu, i pro Carnevale, což je zase figurkovka inspirovaná rokokovou Itálií, nemluvě o scifárně Infinity. Úplní nováčci na trhu přeci jen nejsou a tak se jen můžeme těšit, co spolu s týmem Wyrdu dají dohromady a čím nás ohromí. A musím říct, že po některých jejich terénkách začínám pokukovat.


Plast Craft Scenery



Posted Image
Great news! Plast Craft Games has reached an agreement with Wyrd Miniatures and will produce official scenery for Malifaux. We have been working on the new line of products for a while and we are sure that the scenery will make the gaming experience more immersive and appealing for gamers all over the world.


For those who don’t know Plast Craft Games, it is a Spanish company that designs and manufactures war game scenery using foamed PVC. This material is lightweight, flexible and durable. These qualities allow us to create scenery with high level of details for a great price.

Plasti Craft Games have their own distribution network and will be distributing the new scenery via it. The new scenery will not be available directly from Wyrd.



Posted Image

Žádné komentáře:

Okomentovat