středa 7. května 2014

Druhé kolo v barvení DW a Princ Eugen

 Rybník hned po vyhlášení výsledků prvního kola oznámil druhé kolo. Soutěžit se mělo v nabarvení Bitevní lodi, připadně její varianty. Za tímto účelem jsem si dojel do Černého rytíře pro základní balení Prussian Empire Naval battle group, v níž je Emperor Class Battleship, jelikož ponorku jsem přihlásit nemohl.
 Model je to větší a pestřejší, než Donnerfaust z minula. Má volitelné věže, já si vybral dopředu dvě dělové a dozadu Tesla generátor.
Zatím vůbec netuším, zda jsem udělal dobře, viděl jsem to ale tak na internetu a ten se neplete. Navíc to vypadá docela cool.
 Barvení tentorkáte zabralo o jeden večer víc. Musím si ujasnit pořadí barvení, protože jsem si zbytečně přidělal práci s černými klíny, které jsem si přetíral světle šedou. Jinak to šlo docela dobře, líp než jsem původně obával. Držel jsem se již osvědčeného barevného schématu a s výsledkem jsem vcelku spokojen.
 Vytiskl jsem si nové pozadí pro focení, pěkně modrou trochu zčeřenou vodu, vylesknul na něm bitevku a poslal 3 fota do soutěže. Jelikož je to bitevní loď, rozhodl jsem se ji pojmenovat. Vzpomněl jsem si na jméno "Princ Eugen", což je jméno nesoucí již vícero lodí a jedna dobrovolnická divize SS. A co čert nechtěl, opět se můj model líbil nejvíc a já tak opět vyhrál. Super pocit, to vám povím. Sice mi žena vždycky řekne: "jo, máš to moc pěkný", ale když si to myslí i 35 lidí dalších, je to fakt skvělý.
 Do třetího kola musím nabarvit nějaké letadlo. Zatím vůbec navím jak ten paint uchopit. Chtěl bych to mít podobný lodím, ale zase malinko odlišný. Z toho mám opravdu těžkou hlavu a navíc je příští týden uzávěrka. Mno, uvidíme co s tím provedu.


2 komentáře:

  1. Pěkný, dost pěkný. Má to takovou hezkou atmosféru. Jen snad ty klíny by to ctelo udělat pomocí pásky, aby byly méně "chlupaté".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, pane. ty lodičky jsou dost titěrný, pásku jsem zavrhnul a věřím svojí ruce :-D
      jsem rád že se líbí.

      Vymazat