pondělí 3. prosince 2012

Vánoční WYRDovská nadílka


Nadílka číslo JEDNA: soutěž o nej... perníkový terén

   Pravidla jsou jednoduchá, vytvořte část terénu nebo celou plochu z perníkových domků, vyfoťte to a pošlete do 31.12.2012 do půlnoci na email Wyrdu. Můžete vytvořit kolik terénu a jak velký uznáte za vhodné, stejně tak můžete poslat něurekom fotek. Wyrd poté vybere vítěze, kterého vyhlásí ve středu 2.1.2013 a tento vítěz určí jméno nějaké charitativní organizace, kam Wyrd pošle 500 doláčů. Dobrý, což.

Nadílka číslo DVA: zimní příběhové utkání

   Vstupujeme opět do kouzelného času vánočního, kdy se ty a tvoji služebníci pokoušíte doručit dárky dětem v Malifaux. ALE pozor, vánoční svátky mohou být velmi nebezpečné v tomto městě.

Uspořádání:
Toto příběhové utkání používá standardní typ deploye. Navíc ke svému obvyklému crew každý hráč kontroluje i jedno dítě z Malifaux (Malifaux Child, str. 191). Tento model nestojí žádné SS a může být najmut navíc k jakémukoliv dalšímu totemu.

Specialita: 
Každé dítě z Malifaux je umístěno do 2" od středu když je umisťováno crew. Žádné dítě nemůže utržit zranění, ztratit životy nebo být vyřazeno ze hry jakýmkoliv způsobem.

Na začátku hry, nebo když je model vyvolán, všichni kromě Insignificant obdrží jeden Gift token. Tento token nemůže být odhozen a lze ho přesunout jen díky akci (1) Obdaruj dárkem. Kterýkoliv model s tímto tokenem může tuto akci provést zatímco má ve svém dosahu na blízko (melee range) dítě z Malifaux.

Toto utkání používá specíální vlastnost terénu: perníkový. Perníkový terén je neprůchodný, blokující a zničitelný s tvrdostí 2 (koukni do pravidel str. 58-59). Jakýkoliv model, který úspěšně ulomí kus terénu s vlastností perníkový, a je do 1" od něj, může udělat healing flip (jestli skutečně ulomíte kus perníkového domečku a sníte ho je jen a jen na vás).

Insignificant modely nemohou mít Gift token.

Vítězství: 
Pokud více než polovina vašich modelů úspěšně doručila dárek a nemá token, získáte 1 VP.
Pokud se vám povedlo darovat alespoň dva dárky nepřátelskému dítěti, máte 1 VP.
Pokud jste darovali více dárků nepřátelskému dítěti než druhý hráč, máte 2 VP.

ENJOY

Nadílka TŘI: nový wallpapper




zdroj: Gingerbread-Terrain-Contest-For-Charity

Žádné komentáře:

Okomentovat