neděle 9. prosince 2012

Sci-fi kozy alá Raging Heroes

Vloni jsem si na Battlefieldberlinu s velkou slávou zakoupil model kapitánky Ivanky Kurganová od firmy Raging Heroes. Slintal jsem nad ním tehdy a slintám ještě nyní. Nechci ho zparchantět svým neumělým barvením a tak se snažím naučitt barvit na jiných modelech. Mezitím ale Raging Heroes vydali i její dvě sestřičky, admirálku Olgu a komandérku Malinku. Všechno to jsou modely k sežrání, žádná jiná firma dosud nevydala takové úžasné modely které by šli použít jako count as IG komisař v WH40k. I když je ale jejich velikost uváděna jako 28 mm, jsou ve skutečnosti o něco vyšší, tedy na to pozor.

Seznamte se s admirálem Olgou Kurganovou:
V balení naleznete model Olgy a můžete si vybrat ze dvou verzí levé ruky, buď tuto s cigaretou či s pistolí. Stejně tak tvář můžete nechat takhle jak je či ji skrýt za plynovou maskou.
Cena jen 12,95 €


V balení je Malinka, tvář buď tato nebo s maskou, a opět dvě verze levačky, meč či šavle.
Cena jen 12,95 €


 A nakonec nejstarší z nich, kapitán Ivanka Kurganová:
Stejně jako předešlé dámy, i tuto lze nechat s tváří odhalenou či naopak krytou plynovou maskou. Ivanka má dvě verze pravačky, široký či úzký meč, obé k nahlédnutí níže.
Cena jen 12,95 €


Všechny tři ségry lze zakoupit v balení limitovaném na 1 000 ks. Nejen že ušetříte víc jak 3 €, ještě tam naleznete bonus v podobě buldoga Kurganových jménem Charlie a novou alternaivní pravačku pro Ivanku. Super, to nelze odmítnout.





Žádné komentáře:

Okomentovat